Phuket - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Oxana & Jerome - WaarBenJij.nu Phuket - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Oxana & Jerome - WaarBenJij.nu

Phuket

Door: Jerome

Blijf op de hoogte en volg Oxana & Jerome

11 November 2008 | Thailand, Phuket

Phuket,

Gisteren zijn we vertrokken uit Koh Samui, wat een k….weer was het daar, Nederlands herfst weer +20C warmer. Toen we aankwamen in Phuket was het bijna droog. Gelukkig was het ’s avonds helemaal droog. We hebben een hotel op Karon Beach, is niet zo toeristisch als Patong Beach (grootste toeristen centrum hier) maar ook hier vol met restaurants en souvenir shops.
De plaatselijke detailhandel houdt er soms vreemde combinaties van diensten op na, menig bijenkorf of V&D heeft niet zo’n afwisselend assortiment. Ik zal een voorbeeld naar de Nederlandse situatie geven.
Je komt bij een Thomas Cook reisbureau binnen en je vraagt ik wil een reis boeken. Na wat bladeren door de gidsen zeg je, by the way ik kom ook even mijn was brengen, hoe langt duurt het voordat ik het gestreken en al mee naar huis kan nemen. Okay 2 uur is goed, kan ik in de tussentijd een Thai oil en foot massage krijgen (Zoals je begrijpt elke tent moet hier minstens van 3 branche organisaties lid zijn .Anyway vandaag was het zo goed als droog, wel een buitje gehad maar daar valt mee te leven. Niet al teveel gedaan eigenlijk, beetje rond gelopen en een bootticket voor morgen gekocht. Morgen gaan we naar Koh Phi Phi voor in ieder geval 3 dagen, daarna gaan we waarschijnlijk door naar Koh Lanta, maar dat zien we dan wel weer.

Los ballos,

Jerome

PS de niewe bond is hier al uit op DVD