Change of plans - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Oxana & Jerome - WaarBenJij.nu Change of plans - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Oxana & Jerome - WaarBenJij.nu

Change of plans

Door: Jerome

Blijf op de hoogte en volg Oxana & Jerome

16 December 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington

Kia ora

We zijn nu aan onze laatste week in Nieuw Zeeland begonnen.We zijn vier dagen in Nelson geweest, dit ligt in het noorden van het zuid eiland. Daar hebben we eindelijk goed weer gehad (tot we gisteren vertrokken naar Wellington). In Nelson rustig aan gedaan.
Gisteren dus aangekomen in Wellington, the windy city. Regenachtig en veel wind. Vandaag naar het Te Papa museum geweest. O.A. een "giant squid" gezien. Van 500 kilo kan je een leuke calimari maken. De vraag is heeft tefal een frituurpan waar die inpast?
Zoals de titel doet vermoeden is/gaat er wat veranderen. Zoals je wellicht weet is er zoiets als een kredietkrisis gaande, nu de yanks een keer moeten gaan sparen/aflossen in plaats van op krediet kopen kunnen ze geen vakanties meer betalen, dus prijzen omlaag en goed nieuws voor Jerome & Oxana.
Als ik zeg, Isaac, Juli, Gopher, Doc en Captain Stubbing weten jullie het waarschijnlijk wel. Inderdaad voor een mooi prijsje een cruise kunnen boeken. Op 18 januari vliegen we van Cancun naar Miami en dan per boot naar Cayman, Cozumel, Miami, BVI, Antigua, Barbados, Sint Lucia, Miami. 14 dagen pret voor weinig. Op 1 februari weer terug naar Mexico voor nog een klein weekje daar. Terug naar heden, morgen 6.5 uur rijden van Wellington naar Rotorua,daar heb je o.a. vulcanen, geisers etc. Daar blijven we 4 dagen en dan op zondag naar Auckland en door naar de Cook Eilanden.

Ahoy

• 16 December 2008 - 07:33

Joris:

Je vergeet de belangrijkste...Vicki Stubing!

• 16 December 2008 - 19:00

Jeroen:

Zo, eindelijk bijgelezen. Klinkt als een enerverende reis. Wat is de volgende brandhaard die jullie plannen? Staatsgreep in Mexico?

• 17 December 2008 - 12:29

Chris:

Vrees wel dat Vicki ondertussen net zo oud als de rest van de passagiers is. Ben blij dat dat jullie het consumenten vertrouwen enigszins op peil houden!